Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

KGX

Ez a blog az életről, az emberekről, a férfi-nő kapcsolatról szól. Ugyanakkor kultúrát is szeretnék közvetíteni.

Friss topikok

  • KGX: Egészségére!:-) (2016.03.18. 14:40) Vér vagy hús?
  • KGX: Nagyon köszönöm a kedves megjegyzést. Most azon gondolkodom, hogy netán folytatni kéne. (2015.06.02. 13:07) Hüvelykagyló
  • KGX: www.youtube.com/watch?v=Ishh-ed_iVI&feature=bf_next&list=PL232004C3AEC89431 Nagy Natália,... (2012.07.03. 20:30) A milf vonzásában
  • KGX: @Avatar: Nálad a pont..., köszi az infót:-). (2012.06.26. 22:19) Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy?
  • KGX: Miért gondolod, hogy azonosítanod kell KGX blogger valóságát a virtuális világon kívüli fizikai va... (2012.06.10. 09:35) Mex Deluxe

Linkblog

Mex Deluxe

2011.08.18. 08:48 KGX

Magyarországon-legalábbis hivatalosan egyelőre-meg kell halni ahhoz, hogy az ember szobrot kaphasson, vagy valamit elnevezzenek róla (kivéve, ha focista vagy). Nem így volt ez a Szovjetunióban, ahol a kétszeres Szocialista Munka Hőse-kitüntetettek automatikusan szobrot kaptak még életükben, így az Ukrán Tudományos Akadémia mostani 90 feletti elnöke is, aki 30 éve tölti be posztját. Én Mex Deluxe-nak szobrot emelnék, vajból vagy jégből, de talán lesz az majd ércnél is maradandóbb. Tudjátok kicsoda ő? Egy 30 körüli fickó, aki a furcsa csajozós videóival vált ismertté a tyúbon. Kezdetben egy bongyorhajú srác volt, akit jó tanuló jó sportolóként kicsúfoltak osztálytársai, és elhatározta, hogy csajozógéppé változik, ezért elkezdett angolul olvasni a témában. Ma vállalkozást vezető randiguru, akinél valahol 10 és 90 között szóródik egy tanfolyam (ha a playmate minőségű csajokon ki is akarod próbálni megszerzett tudásodat, és akarod, hogy Mexék a gyakorlatban is figyeljenek téged, akkor érdemes a drágábbra befizetni-gondolom; bár annyiért a legjobb luxusprostit is megkapod Bp-n). Mex Deluxe még esetleg azzal emelhetné imázsát, ha nyilvánosan (titkosan rögzítve) kopulálna olyan férfiszíveket összetörő csajokkal, akik számos srácot eleve diszkreditálnak, mert csak a pénzre mennek. Olyan lenne, mint a Biszku-szívatás. Előtte hangzatos kisfilm a hölgyek pályájáról. Persze tudtukon kívül interjú a figyelembe nem vett, de epekedő pasikkal. Aztán az aktus rögzítése. Én stadionban vetíteném ezreknek.  Az igazságos egy női randiguru lenne, aki a hasonló szintű pasikat csalná lépre. Nekem volt részem abban, hogy láthattam valakit a Deluxe-módszerrel csajozni. Ott garantáltan tök ismeretlen csajokat szólítottunk meg, és volt telefonszám egy perc alatt. Ha csaj lennék, az ilyen pasikat így pattintanám le: "Ó, te ma már a hatodik vagy, aki a Mex Deluxe-dumával jön nekem. Tudtad, hogy minden PUA puha?:-D" (PUA=Pick up artist=nőfelszedő, régen a harisnya vonatkozásában szemfelszedők voltak, de kihalt az a foglalkozás). 

9 komment

Címkék: csajok randi pasik randiguru alfahím pua randizás mex deluxe női randiguru bongyorhajú srác luxusprosti

A bejegyzés trackback címe:

https://tudomany-elet-es-meg-valami.blog.hu/api/trackback/id/tr13161972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DEAUGH 2012.06.03. 19:02:49

A mex 23 éves amugy. Ezzel a kis üzlettel keres 600.000-et, ahogy saccoljuk.

És azt szerintem sosem fogod felfogni, hogy a betanult szövegek max a kezdetkor kellenek, hogy rááljon az agya az embernek a nökkel történő hatékony kommunikáciora.

Én is könyvböl tanultam csajozni, és egyszer sem küldtek el, hogy méltatlan számukra, hogy betanult szövegeket mondok, mivel nem azokat mondok.

Magamévá tettem a gondolati stratégiát, amivel hatékony lehetek a nőknél. És ez számit. Nem tudom miért kell fikázni a mexet. A nőknek szóló megszépitő programokat nem alázza senki, pedig ugyanarra megy ki a játék.

Vagy most komolyan ennyire naiv vagy, hogy elhiszed, hogy egy betanult szövegnek mágikus hatása van és emiatt felháborodsz? Hát ez csak téged minősit.

Jó, niylván a marketing pofátlan, de most mire költse szegény fiuka a pénzt, aki nem tud csajozni? Gyurja ki magát? Mert ez a társadalmilag elfogadottabb. Az, hogy kigyurtan is fosni fog a lányoktól tudatlanságában az egy másik téma.

KGX 2012.06.03. 20:02:02

Nem tudom, te mit értettél meg a leírtakból, én a magam sajátos módján dicsértem a srácot... Ha neked ez a módszer bejött, akkor csak gratulálni tudok.

DEAUGH 2012.06.09. 18:04:46

hát én a te blogodbol csak azt szürtem le, hogy savanyú a szőlő. Ennél a postnál meg a teljes tudatlanságot, beszükült látásmódot.

van egy olyan ökölszabálya a világnak, hogy:

"magas értékü nő nem dug alacsony értékü férfival"

értéked meg abból fakad, hogy
1, jol érzik magadat veled az emberek (humor, karakter)
2, tulési esélyeid nagyok (pénz, jó gének, izom, intelligencia)

Ha ennyi jön le az egészböl, hogy "lépre csalni a nöket", akkor egyrészt sztereotip vagy, másrészt tényleg fogalmad nincsen az ismerkedés mögött müködő folyamatokról, neked ez csak egy mágikus folyamat, ami vagy bejön vagy nem.

különben meg ne nézz ezekre a puákra ugy, mitn valami felettes emberekre, mert rengeteg férfi van a világban, aki sok növel sexel. Ők természetes folyamatok következtében lettek ilyenek (jó gének, focisták, igazi CSÁVÓK)
Akinek meg ez nem adatott meg, az emulálja azt, amit azok a fickók csinálnak, akik sikeresek a nőknél, aztán igy lesznek ők is azok. Ez nem azt jelenti, hogy mindenki focista legyen, meg macsó, hanem, hogy annyira erős belső érzelmi világa legyen és céltudatossága, ami miatt már alapbol vonzó lesz a nők számára.

van egy ismerösöm, idegesitette, hogy nem tud visszaszólni, ha kötekednek vele ---> kigyurta magát + 10 éve boxol. Nagyon szép fiu, tetszik is a lányoknak, csak még nem tud velük mit kezdeni. De a gondolatokat megváltoztatni kkcsit könnyebb, mint kigyurni magad.

KGX 2012.06.09. 19:28:35

Én csak azt szűrtem le a posztodból, hogy a materializmus olyan torz kreatúrákat hoz létre, amilyen te is vagy... Az embereket senki nem állíthatja sorba: ez magas értékű-ez alacsony. Kinek volna ilyen joga? Ez fasisztoid és kommunista ideológiákból ismerős gondolkodás.

DEAUGH 2012.06.09. 21:00:09

látom fáj az igazság, azért kapaszkodsz a cáfolatba.

nem tetszel nöknek? Mert tán szarul öltözködsz? Meg vézna vagy? Meg ronda? Meg a személyiséget tele van bullshittel?

Dolgozol, hogy legyen pénzed jobb ruhákra, életkörülményekre, életstilusra. Értéket teremtesz már pusztán azzal, hogy dolgozol valamit. Ha önmagadba fekteted a munkát, akkor közvetlenül te leszel értékesebb.

Magyarázd el, hogy a pincébe csövelő munkanélküli, elhizott pacák miért értékes?

Ott van elötte is a lehetöség, hogy megszépüljön, jol keressen, legyen élete, és jo nökkel keféljen.

Az kérdéses, hogy tenni akar e bármit is a jobb helyzetéért.

Sosem értettem, hogy ha emberek fejükbe vesznek célokat, és megcsinálják, akkor a nözés miért nem lehet ilyen? Vagy valamiféle szociális intelligencia kialakitása.

Mondd csak meg nekem, hogy amikor pornó használata mellett önkielégitést végzel, akkor nem fordul meg a fejedben, hogy ugyan te rohadtul jo testü nök látványára izgulsz fel? Persze lehet mellészoltam mert van csajod meg minden, de én olyat még nem nagyon láttam, hogy az életszerütlen világszemlélettel rendelkezö emberek sikeresek legyenek a nöknél vagy bármilyen társaságban.

Ilyen erövel bárki mást is nekiállhatnál fikázni, amiért több akar lenni, mint egyébként. Gyúrás pl pont ilyen. Majd tán fogja mondani a lány, hogy na takarodj innen te is csak ilyen trükkös fiu vagy, aki nem alapbol izmosnak született, hanem GYÚRT....

KGX 2012.06.09. 22:38:11

Itt nincs igazság, csak valami, amit te akarsz sulykolni. Érdekes, hogy zéró ismerettel ítélkezel rólam. Ez nagyon nem helyes. Nem az a bántó, hogy valaki több akar lenni, mint ami, ez valamennyi embernek természetes vágya. Az ítélkezés a bántó akár a pincelakó munkanélküli felett (nem tudhatjuk, miért került oda, nem ismerjük belső tulajdonságait), akár bárki más felett történik. Én nem hiszem, hogy mások (bárki, akárki) sikerességét az általad felsorolt dolgok határoznák meg. Mindig az embert kell nézni a maga totalitásában. Én azokat szeretem, akik kilépnek a sorból. Mert beállni könnyebb. Felszínes ostobaságok alapján élni könnyebb. De mindehhez meg kellene ismerni a másik embert, erre azonban ma nincs hajlandóság. A valós intelligencia sem mérhető valóságosan tesztekkel, mert erre mindig az életed a válasz: nehéz helyzeteket hogy oldottál meg, milyen a neveltetésed, a műveltséged. Pénz-izom-kinézet-mennyire fogad be a társaság ezek egy tényezői a bonyolult folyamatnak. Én úgy vagyok, hogy magam választom meg, kivel állok szóba, nem vagyok úgy belekényszerítve dolgokba, mint a legtöbb ember. Egy barátom egyszer szimpatikusnak találta bennem, hogy én e szemét világ normái ellenében is tudok élni.

DEAUGH 2012.06.09. 22:56:12

akik sikeresek lettek ebben a pua dologban, azok pont hogy nem álltak be a sorba.

legtöbb ilyen ember katasztrofális háttérrel rendelkezik, minthogy pl kivágták egyetemröl. Aztán kezdett magával valamit.

igy lett pl 300.000 ftos fizetése a fickónak akit kivágtak az iskolából 3.évben.

Vagy elment egyéni vállalkozónak, aztán megcsinálta a szerencséjét. Persze mehetett volna anyukája tanácsára mesterképzésre meg hasonlókra, hogy a sorba beállást népszerüsitsem.

Vagy 18 évesen elhatározni, hogy 23 éves korára vesz egy lamborghinit?

Totál ugy csinálsz, mintha egy áldozat lennél ebben a világban és emiatt nem tudsz sikeres lenni. Ez az áldozatmentalitás nem vitt sikerre még egy embert sem. Konkrétan korlátoz. Azok az emberek se lettek sikeresek, akik beálltak a sorba. Azok csak középszerüek lesznek.

KGX 2012.06.10. 09:35:03

Miért gondolod, hogy azonosítanod kell KGX blogger valóságát a virtuális világon kívüli fizikai valóságával? Részben azonos, részben nem. Most ha elkezdeném bizonygatni, hogy mennyire és miben vagyok sikeres, úgysem volnál köteles elhinni. Az emberek lelki alkata többféle. Az én kicsit olykor elmerengő, néha depresszióba hajló lelki alkatom nem való a harsány, és műsiker-orientált világba. Én nem a pénzük, vagy a kocsijuk alapján ítélem meg az embereket, hanem az alapján, hogy beszélgetek velük (de csak ha a "megelőző tesztek" alapján ezt kiérdemlik) és ha megtetszenek, akkor elkezdődik egy közeledési folyamat. Én nem akarok felszínes idióta lenni, mint a többség, hanem a legdicsőségesebb dolgot tenni, amit csak önmagunkkal tehetünk: kiteljesíteni magamat. Nem másoknak akarok megfelelni, csak önmagamnak. Nem a világ felé akarok elszámolni, hanem a Teremtőnek az utolsó ítéletkor. Számot adni végül a tálentomokról. Mit is tehetnék mást?
süti beállítások módosítása